Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har du blivit?

Vem har du blivit?
Du är en helt annan person
Du har byt ut dina glada, söta
svar till sura och dryga
Det får mig att rygga tillbaks
Vem fan har du blivit?
Vad gjorde jag för fel?




Fri vers av Jo-hanna
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna