Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa barfota

Jag tänker fortsätta dansa barfota
Om de så måste ske
i korridorer
bakom de dubbla dörrar med reglade lås




Fri vers av Perina
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-09 14:51



Bookmark and Share


  aol
bara så bra skriftat
2009-09-09

  Perina
Din kritik är intressant som en egen dikt med författarens tolkning av texten som kanske säger mer om Herr Lindemann själv, jag vet inte riktigt
2009-09-09

  Mr Lindemann VIP
Helt med säkerheten i behåll kan man utätta sig för att råka illa ut

Råka illa ut och tråka den andre
I samklang med att dansa in sin inre längtan om en inre befrielse
i sig och andra
men bakom lyckta dörrar
2009-09-09

    ej medlem längre
Orubblig låga jag kan sympatisera med.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina