Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du låter mig hata dig

 

Jag lyssnar på det du säger men du talar inte till mig. Du talar runt mig och till massan, det är vad de tror

För mig gnistrar bladet till, det närmar sig huden

Kärleken gör mig blind för vem du är

 

Då min kärlek inte är min - utan sin egen, finns ingen anledning till oro

Jag behöver inte rusta för sämre tider

Den rinner här i en källa så klar

 

Men ack i denna tid jag brinner

Ditt otal, din tystnad

gör mig rasande,

och stum

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 15:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Målande tjusigt
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP