Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni följer detta så kanske ni inser vilken Total Idioti Ni håller på med ! Rökte själv i 10 år men lyckades fimpa !!! Det går OM bara Viljan finns !


Ett Tips till alla Nedrökta Böcklingar !

Tipset: LÄS författaren Björn Ranelids artikel (Förbjud all försäljning av tobak) i senaste Dagens Arbete (Septembernumret) . Den går att finna i alla större Stadsbiblioteks Tidningshyllor .
Vill bara citera några meningar ur denna Utmärkta skriftställning: .."Idag är KOL (en rökningsrelaterad lungsjukdom) den SJÄTTE vanligaste DÖDSORSAKEN i Världen ." "..Lungcancer hos kvinnor blir snart vanligare än bröstcancer. Det är i nittioåtta fall av hundra en följd av tobaken."

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 16:45



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Haha, typiska komentarer från en före detta rökare...
Kol verkar ju vara en synnerligen obehaglig sjukdom.

Så man får väl hoppas man stryker med i svininfluensan istället..

Men du skriver bra, och jag beundrar din entusiasm och livsglädje.

Du smittar av dig:)

Nej nu har jag inte tid mer, röksugen;)
2009-09-09

  aol
du skriver en stor sanning bravo Mats
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska