Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullständigt omvärldsomedveten

 

Jag uppskattar din kärlek så mycket. Kan du se det? Känner du samma som jag eller leker du bara med mina känslor ett spel,

som får mig uppochner, än upp och kaxig, än ner tom och dyster

Ensam,då är jag så förbi att jag stannar upp lägger av, men så kommer du där igen

och något kommer till liv.

Åh det är som att lägga ved på en brasa som brinner med en eld som varar länge. I mitt huvud snurrar virvlar bilder och fraser mina händer.

Jag guppar av skratt och bryr mig inte om folks frågande blickar,

när jag ser på dem med glitter i mina ögon, blinkar jag till dem och

dränker dem med mitt bredaste leende.

Fullständigt omvärldsomedveten.

Uppe i dig, i mig själv

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP