Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här kärleken

 

den gör ont

den gör gott

den gör mig generad

den gör mig införstådd med att jag inte är

klar med att möta dig

Varför?

Fråga inte mig, fråga någon som vågar

möta sin kärlek i tanken

och leva den

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-09 19:36



Bookmark and Share


  Drömkram
Insiktsfull självbevarelse mot förhastad önskan. Kloka ord. Kram
2009-09-09

  peter markurth
sött, fin text
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP