Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens längtan

 

Mitt skrivbord, i ljus av solnedgång

En sång om kärlek, tömmer all min energi

Får jag höra hans svar

hans svar

om eko, eko

som ord

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 19:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ett eko som ömmar in längtans ljud om en tid
då vi ser till det som var vi

I en endräckt av möten
ser vi den andre som är
oss så kär
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP