Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyg

 

Min fråga: Vem är du?

Men det vill jag inte veta , nej.

Inte när du kommer, nej, jag kan inte se. Vågar inte se, vågar inte titta.

Jag är blyg.

Men jag vill att du ska vara

hos mig,

vem du,

 än är

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 19:47



Bookmark and Share


  Drömkram
Oskuldsfullt! Kram
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP