Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de som tar för mycket.


talrik




" Den som fått för mycket på
Sin talrik.
Tappar aptiten redan
vid första biten "




Övriga genrer av gloria
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria