Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den ger mig värme och hopp^^


vad skulle livet vara utan problem?

vad skulle livet vara utan, de dagliga utmanningarna?
Vad skulle kärleken vara
utan hinder och förnekelse?
Hur skulle vi kunna le utan problemen,
som ett battrei för
styrka?
Vad skulle då vi kunna skratta åt efteråt?
Eller känna en lättare tillvaro och hopp efter
en jobbig period.
Men som vi klarade genom, vänskap, kärlek och familj.
problem att skratta åt,
hinder att lösa,
och känslor att lära sig av.
De är våra styrkor, våra lärare,
våra självbilder av vad vi vill vara och känna.
Så säg mig...vad skulle livet vara utan problemen?




Fri vers (Fri form) av gloria
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria