Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mig

 

Jag kan tänka mig att det ser löjligt ut. Att min kärlek till dig verkar löjlig.

Säg det till kärleken!

Jag tänker bara tacka igen för att du låter mig ta del,

av din kärlek

 

Det du gör får igång hela mig, hela jag

virvlar vibrerar stagnerar orerar

när du talar

Till mig.....

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 20:50



Bookmark and Share


  Svirran
wow känsla verkligen. superbra dikt. jag njuter av alla dikter.
2012-07-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Nej, kärleken ÄR inte löjlig...
detta är poesi med STOR känsla...
go for it.....
kb
2009-09-10

  Drömkram
I kärlekens spår får man vara hur löjlig som helst, det spelar ingen roll, för man bryr sig ändå inte. Jättehärlig text! Kram
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Snacka om känsla då
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP