Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under den förtrollande ytan

Kanske är det mitt fel.
Kanske har jag litat på fel personer.
Lämnat ut mig till fel människor.
Låtit dem ta del av mitt liv.
Och trott att de varit en del av mitt syre.

Ja kanske är det mitt eget fel.
Men jag blir ändå besviken.
Jag blir ändå ledsen.
När jag upptäcker de rätta färgerna.
Under den förtrollande ytan.

Det är dags för mig att gå vidare.




Fri vers av Glittra G
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 21:11



Bookmark and Share


  Drömkram
Svek sker alltid bakom dold slöja, aldrig att man kan veta. Kram
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G