Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ska inte tro allt du (tror du) ser

 

 

Bilden av mig, så som jag presenterar mig själv i bild och text, är bara en

 aningens liten (men ändå tydligt och påtagligt förnimbar) förvrängning av min

 egen högst inkompatibla uppfattning om denna, min nuvarande existens så

 som jag själv fåfängt inbillar mig och är fullständigt övertygad om att jag...

 är.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 21:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ursnyggt poetat
2009-09-09

    Nattviol
och löven faller av.. ett efter ett...
2009-09-09

  lodjuret/seglare VIP
utan iakttagare, läsare och barn som kan ropa ut sanningen är man som människa blott likt ett löv bland andra löv på samma träd
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol