Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NU visar "Borgarulvarna" sina Rätta Ansikten !


Reinfeldtsmaffian förnekar sig inte !

En formlig epidemi av NEKANDEN att delta i Stora Politiska Paneldebatter kommer nu från den styrande Juntan ! MINST ett halvdussin Ministrar har tacka nej till att delta i flera stora debatter , bl a självaste Statsministern Fredrik Reinfeldt ! Med tanke på de många Viktiga Frågor som behöver Klara Svar, i god tid INNAN valet, så är det, Lindrigt Sagt, ANMÄRKNINGSVÄRT !
VAD har ni att DÖLJA ?
SAKNAR ni svar på Viktiga Frågor ?

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 09:30



Bookmark and Share


  KristinaE
ALLT att dölja och SVAR, såklart de har svar men de är inte rumsrena utan det behövs murar för att skydda det R med kompani byggt upp under sin korta tid vid makten - någonstans därinne har de säkert ett hjärta som viskar solidaritet! Men hur skall de kunna försvara sig utan att avslöja sig.. klart de måste börja gömma sig nu när stenarna börjar ryka!!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska