Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såhär va:




Jag gnäller

alltså finns jag


Jag finns

alltså tänker jag


Jag tänker

alltså är jag singel


Jag är singel

alltså gnäller jag









Övriga genrer av Baystream
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 11:07



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Hahaha, stört skön!
2009-09-18

  Hawk
Frejdig beskrivning av nåt som liknar moment 22...
2009-09-11

  etthjärtaäralltidrött
Ha, ha!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream