Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr.....


Fick SÅ rätt den 25 februari !

Den 25 feb i år skrev jag här på Poeter om HUR Krisen skulle Drabba oss ! Och, Tyvärr, SLOG det ju in ! TIOTUSENTALS människor här i Sverige, bara, har FÖRLORAT Sina JOBB pga det som skedde i USA , alltså pga den Rådande Ekonomiska Världsordningen ! Men hör man något enda ord om att, I GRUNDEN, FÖRÄNDRA denna , NIX, Rövslickarna, Kommersdrängarna, Dollardräggen m fl fortsätter sitt Giriga KORSTÅG, som om inget har hänt ( de, lite "konstiga" benämningarna jag använder, står för Aktiespekulanter, Försäljare, Börshajar etc.... ) . De ENDA Positiva signalerna man hör är, Egentligen, Barack Obamas kamp för ett offentligt sjukförsäkringssystem åt sitt folk (men ,tyvärr blir det nog bara en "tummetott" av det hela, senaten och kongressen är ju fyllda av Kommersiella Nöthjärnor och Ted Kennedy ,som alltid slogs för detta, är ju avliden....).

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska