överföll mig inatt....sorry" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
överföll mig inatt....sorry


raspen i röven

 

"det här var inte lögn!"

sa smén, med raspen i röven

"det var mig ett sant nöje

att bli av med hemorrojderna"

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 15:03



Bookmark and Share


  dweeb
He he he!
Där satt den! :-)
2009-09-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
*asg*
helt underbar...
blir dagens klok- ord.....
applåder
kb
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP