Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen framkallar sanningarna

 

Här i skogen blir jag till ett skogsrå, rådjur, kid.

Svartvattnet lurar, allt upp, allt som är vatten kommer upp

i rörelse. Hettar upp av elden vid bränningarna, raku. Din familj.

Leran skärper alla jordiska sinnen. Jag blir kåt. Bränner

den. 900 grader, du kan lita på mig, säger elden. Glöden

i min mila, förkolnar mitt inre, inför det skådespel jag ser. Framför

mig pojken och flickan, får varandra. Här i skogen

blir allt mer sant och fler sanningar uppenbarar sig. De som man inte

kunde tro att man någonsin hade.

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 15:29



Bookmark and Share


  peter markurth
känsligt, mkt bra, gullig
2009-09-10

  Quasimodo
Känslan mitt i och för som skapar sanningar och möjligheter, bra här !!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP