Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There's a reason

De säger att
Det finns en mening
Med allt som sker

Det är svårt att tro
Men vänta du bara
Snart ska du få se

Du är ju här
Just nu, just idag

Varför?
Därför.

Det är ingen slump
Att det blev
Eller inte blev
Du och jag

Hur vet man?
Vad vet man?
När vet man?

Det vet man inte.

Go with the flow
Do your thing
There's a reason
For everything

Everything.






Övriga genrer av Ypple
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet