Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drawback

 

distans-

erad, ärad ärrad

så för er

 

klausul: närhet att beskåda närhelst

 

i vilken tid som helst

någon gång i framtiden

en gång för länge sen

 

öppna, hey.....

haken!

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 18:59



Bookmark and Share


  peter markurth
fin text, söt
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP