Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En säregen avart av poesi som består av bokstäver som bildar ord och någon slags mening. Visuell tankeframställning hjälper då det kan frambringa fantasmogoriska saker, dock inte i det här fallet, kanske


krackelera mera, konny

100 meter ner i marken
sover döden under parken
barnfamiljer ovanför
en djup puls som ingen hör

asbestastronauternas tumörer dödar solar




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-10-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)