Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loveboat

 

jag är inte bara orden, jag är köttet också, du måste se, det är, förening, av de två

 

har du sett ett skepp som lossar?

sett ett lägger till, knyter an

våra pussar

i vattnet, vågorna går

 

linorna förtöjer, ankaret

hala in, hala in

 

och flygfiskarna, på botten

slam stim

 

som oss, som oss

min vind

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 22:09



Bookmark and Share


  Drömkram
Jätte vackert! Kram
2009-09-12

  peter markurth
gullig text
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP