Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du värd mig...


Vacker och vild

Här är jag

stolt kvinna

av idag


Trygg och stark

givmild och

empatisk


Vacker vild

galen och

sensuell


Fylld av glädje

över livet

lusten och kärleken


Vill du ha mig

så finns jag här

minns bara


Jag är värd

det bästa ...




Fri vers av sulimaa
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-11 22:53



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Jo, sannerligen så är det! Krävs mod förstås... Hälsar Fredrik
2009-09-15

    ej medlem längre
Skön
livsbejakelse
som glädjer
2009-09-13

  etthjärtaäralltidrött
Klart du är värd det bästa :)
2009-09-12

    embraceme
Där visade du vart skåpet skulle stå!

Klart du är värd det bästa! =)

Kramar!
2009-09-12

  Popcorntankar
Haha, du har så rätt!
2009-09-12

  Junitvillingen
Tjoff - där satt den!!! Du är sannerligen värd bara det allra bästa!:-)))
2009-09-11

  blaite
Cool text..säker så säker
2009-09-11

  peter markurth
japp
2009-09-11

  devilsangel
gooo girl! precis så! du är värd det allra bästa!!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa