dansa samba med mig....aj aj aj ajj" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dansa samba med mig....aj aj aj ajj


Mörkersal

 

i förstärkt ordalag, och förtäckt

sanningen

ser det nu

 

jag är en praktiker, tänker

men handlar mest

 

dansar i en mörkersal

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP