Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kent

 

måste röka lite nu

samla, mitt mörker

jag är så lätt, dansar så lätt

med dig, här

 

nu måste jag kalkylera

min era, utan dig är

lång, försöker gå

en gång

 

min mil, till dig

till kärlek

lek

allvar,  svek, se

har förlorat mig

 

men tid är blott

förbi, smittan är ett faktum

 

Är det dags att gå, kunde Kents

sång gått

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 23:56



Bookmark and Share


  Jastproject
fin text!
...samla mitt mörker - då behövs det mycket ljus för att få balans!

j.
2009-09-12

  peter markurth
vad söt, och mkt bra
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP