Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad f-n ska man göra? vad är det frågan om?


rätt hopplös men ni gillar mig - det tycker jag är kul

jag är hopplös, kan inte knyta an

blir lätt störd, irriterad, eldar upp mig för ingenting - kall

håller min familj på avstånd, måste

göra som jag vill, när

jag vill, jag blir ingenting under etablissemangets skarpa öga

är lite för dålig, kan inte värdera mig själv

avskärmar mig, nördig

ev pördig också

 

men här; blir jag

älskarinna, poet/skribent, målare på en uppskattad nivå, i några hyfsat goda kreatörers ögon

tackar jag för. bugar och bockar och niger djupt (inte för djupt...)

 det är kul.....

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-12 12:21



Bookmark and Share


  Drömkram
Tjusigt! Du kommer dock att bli besviken med att jag säger att jag inte gillar dig, det är nämligen så att jag bara älskar dig! Kram
2009-09-12

  peter markurth
kul
2009-09-12

  Mr Lindemann VIP
Inte illa
inte illa alls
En text som är som en berochdalban

längtar in topparna
fördjupar mig i dalarna
2009-09-12

  stenen/ Yv Ericsson
Hm, minns inte när jag skrev detta?

Mycket igenkänn! Framställt på förståeligt vis.
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP