Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är trygg i mig själv...du är välkommen om du vill...


Fortsätta ge

Jag vaknade av en smekning

på kinden

det var Livsglädjen som

ville leka


Styrkan föste mig ur sängen

hjälpte mig på

med kläder

dagen hade börjat


Dansade runt

med Lyckan en stund

innan Tryggheten tog mig med

på promenad i solen


Satte mig på en sten

samtalade med Självtilliten

om livets hjul

och evigheten


Busigheten anföll

utan förvarning

skrämde Allvaret och

Rädslan på flykt


Livet talade till mig

vi bestämde tillsammans

att fortsätta ge...




Fri vers av sulimaa
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-12 14:20



Bookmark and Share


    embraceme
vår, största, poet. <3 :)
2009-09-12

  Water VIP
Ja, det här var rena manualen för en bra start på dagen.
Härliga ingredienser du blandar i.
Tar rent av och bokmärker den!
2009-09-12

  devilsangel
Så bra..verkar som kloka och insiktsfulla tankar kommit fram och du är så fin och livet är för kort för att inte levas..så shoot min vän!
2009-09-12

  LenaJohansson VIP
bra tyckte jag
2009-09-12

    ej medlem längre
En Strålande
en
om valets kraft

igenkännande
2009-09-12

  blaite
ett fint beslut..
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa