Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törst

vägmärkt
blindmärkt

tagen på resa
utan mål

strömmar
av el
bedövar

fångar
och stänger

den kran
som vattnade
jorden

torr
förkrympt

och törstande

var det du
eller jag

som vred
staget
i läge

att andas
känslor




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington