Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harvesttime

 

slår tröskar, i en takt

melodien

högoktan, vid liv

greppar strid faller

glid

 

jord under, mig

glimmar brotten, brutalt

jordeliv

solkatter, sticker min rygg

under dig,  fin

 

 lapar i mig

vätskan, ofrid malign

köttslig grop, inuti

pulsen takten, slår

 

säden

in

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 22:00



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket vackert, fantasifullt förförande. Kram
2009-09-13

  Quasimodo
En kärleksakt och livssådd i en skön och varm dikt !!
2009-09-13

  stenen/ Yv Ericsson
Detta är erotik!
2009-09-12

  peter markurth
söt mysig
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP