Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knasigt nog - idag va min familj ihop - lossas familj kanske, men en kortstund kände jag att de va de här som var vi. :(


Millisekund

Helheten…
en kort ögonblick
en sekund eller kanske en
evighet

fick jag känna det idag
som ett skämt
eller en dröm

de varade kanske en millisekund
men det var där
som ett skämt –
för det försvann precis efter
att jag förstått hur pusselbitarna
ligger ihop med varandra…

millisekund som varade en evighet
och tomheten efteråt
när allting åter försvann

bort…

känslan av att höra ihop
och sedan splittras i skär

som stjärnor på himlavalvet
tusen miljoner mils avstånd

Nästa gång – kanske aldrig

känns som jag aldrig mera
orkar igen

att önska
eftersträva
längta

hem – med dig




Fri vers av BlåhäXa
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 22:21



Bookmark and Share


  bluesatin
Hej!
Va fint du skrivit. Det är väldigt starkt, öppet ända inifrån hjärtat. Modigt och otroligt känslosamt skrivet. Det är sorgligt och väldigt mänskligt! Jättefint! BRA SKRIVET! TACK!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa