Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om de såg vad Du håller på med (eller inte håller på med)?


Vad skulle Per-Albin, Erlander och Sträng sagt, Mona Sahlin ?

Jag tror att de skulle ha blivit SKITFÖRBANNADE och BESVIKNA ! För ,VAD du nu håller på med, Mona, INTE är det klassisk Socialdemokratisk Politik .
Egentligen är det bara.......Futtigt ! Det ENDA utspelet av dignitet var för ett par veckor sedan, något ljumt och utspätt om Kvinnokvotering till Bolagsstyrelserna ! Har Du INGET MER, Mona, DÅ är det ju KÖRT vid nästa VAL ! Och det KONSTIGA är att det finns en hel OCEAN av Borgerliga Bedrövligheter att ÖSA UR ! VARFÖR gör Du inget, Mona ? Jag har frågat i flera skrifter förrut (och jag frågar igen). VAD väntar Du på ?

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 23:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Och om Du, Matsman M, hade läst mig ordentligt så skulle du upptäckt att jag HYLLAT Olof Palme, han var VIKTIG för mej....
2009-09-13

  Mats Henricson
Det är löjligt och patetiskt att kalla KRITIK för förföljelse ! Berätta gärna om Mona har framfört NÅGOT av värde (jag har ännu inte sett något)
2009-09-13

  M M Mannheim VIP
Jag kommer ihåg vad vissa gjorde mot Olof Palme. Vet inte om det av hat eller kärlek som nu Mona Sahlin råkar ut för samma sak. Men det hör nog mera hemma på vissa gruppers sidor än på poeter.se!
2009-09-13

  Junitvillingen
Jag tycker att lilla Mona kan sätta sig i ett hörn och käka sina förbaskade Toblerone - det enda hon duger till!!
2009-09-13

  peter markurth
Mona väntar på sin dom= folket kommer att få bestämma straffet
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska