Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det korta mötet, med den STORA känslan...


PÅverkaren

Du..Så avlägsen, så vacker, men ändå så nära
Din blick, så genomborrande och självklar
Borta på någon sekund..
Borta i en evighet
Men kvar i mitt sinne, med känsla och storm

Du gav mig ett leende, du gav mig en stund
av känslostorm och lycka
Du gav mig botgöring för min kroniska ångest
Du gav mig tankar som förde mig iväg..
Allt på en liten sekund..
Din doft i en passerandes väg
Din ryggtavla...din frånvaro....Och mina tankar

Du..Så avlägset borta...Så omedvetet påverkande.
DU finns kvar i mitt hjärta, trots att
Du bara levde för en sekund
Borta i en evighet...
Men kvar i mitt sinne...

Dig tar jag fram... Nästa gång jag mår dåligt.




Fri vers av Max Poisé
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-13 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur bra som helst! Den tyckte jag verkligen om! väldigt vackert och samtidigt vemodigt.
2009-09-13

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2009-09-13

  Lindalou
Starka kärlekskänslor du beskriver. Snyggt.
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé