Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvallerbyttabingbong

Jag är inte den skyldige!
Jag är inte den som gjorde fel....

Jag förde bara det vidare!




Fri vers av Max Poisé
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-13 18:24



Bookmark and Share


  Svart svan
Mitt i prick...
2009-09-13

    ej medlem längre
Kort och fyndigt skrivet :-)
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé