Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FRYSER

 

 

jag fryser

håll om mig

värm mig

 

jag fryser inombords

skydda mig

från faror

 

jag fryser

lägg dig nära mig

älskade nära mig nu 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-13 22:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ömt och skirt
2009-09-14

  peter markurth
fin, känslig
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen