Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste se skillnaden mellan Ren Rasism och Vanlig Hederlig Ilska över en Usel Invandringspolitik .....


Skillnaden...

De etablerade politikerna har ÄNNU inte insett allvaret i att Invandringen till Sverige fortsätter i hög skala ! Trots HÖG arbetslöshet, trots Allt SÄMRE levnadsstandard för stora delar av befolkningen så FORTSÄTTER Invandringen av , ofta medellösa och fattiga människor som kostar mycket Pengar för att bli acklimatiserade .
Vi MÅSTE göra en paus i detta, för Många Svenskar reagerar på ett mycket Trist och Negativt sätt, de börjar titta på Sverigedemokraternas politik som går ut på att stoppa invandringen . Och GÖRS inget radikalt åt den invandringspolitik som förs just nu så sitter dessa Smygrasister i Riksdagen vid nästa val !
Och Väljarna röstar INTE på Sverigedemokraterna av Rasistiska skäl, nej, de röstar på dem eftersom de vill se en Begränsning av Invandringen !
Sverige kan INTE vara ett slags "Världssamvete" , i miniatyr, på ett tag, vi MÅSTE få folk i ARBETE FÖRST, sedan kan vi återgå till en generösare Invandringspolitik igen . Förstår Ni nu ? Skillnaden alltså.......

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 22:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett Viktigt Klarläggande: SJÄLVKLART ska de Invandrare som fått Uppehållstillstånd, få stanna kvar och "NÖDPARAGRAFEN" (min egen benämning), som innebär att det , KLART och TYDLIGT, betyder LIVSFARA för en person att skickas tillbaka till sitt hemland, SKA gälla, fullt ut ! MEN det får INTE vara några tveksamheter om detta och kan ett annat land ta emot flyktingen,utan fara för denne/denna, gäller det.
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska