Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i helvetet

 

 

jag lever utan dig i natten, min natt - du

är min dag

smärtan i lusten vi skapade, gjorde ej ont

du förstår

den frambringade ett drag av levnad, mer så

 

helvetet fanns där hela tiden men jag blundade för det

blundade och skapade en chimär, en parallellvärld

utan dig, men när du kom med vatten

min eld, den sovande, flammade upp och brände

upp min väg, till dig i natten, till ditt

helvete

 

nu gråter himlarnas män för att de förlorat

och du vrider och vänder dig

under det regnet,

tårar

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 07:36



Bookmark and Share


  peter markurth
fin text som tränger in...
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP