Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delirium

 

Mitt högsta jag hade upptäckt en glädje i att leva som människa.

Det var oroligt, känslosamt fruktlös, fruktbart ibland.

Jag fann mig på vägar bort konstant, ville ej stanna kvar.

Jag sökte dig enträget men lustfullt, och en dag

fann jag dig. Jag fann mig själv i dig, i det du sa.

 

Så bottnade min kärlek i svarta vatten och väckte då min lust;

som förlorade jag det högstämda;

som fann jag mig själv, i en dal, av otro svek mörker,

ett möte, så gäckande, så väckande.

 

Min drog,

blev du

 

Dröm,

om mig,

 ännu

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 12:55



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Att finna sig själv-men se upp för att dyrka, någon annan-en dig själv....
Kanske obegripligt- för någon annan en mig---
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP