Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

Ditt nej stannar i mig
Fyller igen det där svarta hålet
Häller i sprit, för att inte känna igen dina ord
Jag börjar om, ovetandes




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 14:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Annars är det också en trend att med spritens hjälp "konservera" minnen och erfarenheter. Mest negativa sådana, för då har man en ursäkt till att ta en "djävel" till
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP