Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frekvens okänd (II) 666 Mhz

Du pratar,
dina ord studsar fram i ett tomt vakum.
Mottagare är intet
Frekvens okänd.

Ljudet av ekot
minner om barnsben, då
ingen fann din uppenbarelse.

Du lyssnar...Och som du lyssnar!
Men du hör ingenting.
Ingenting når fram..
Sändare av intet
Frekvens okänd.

Minsta stavelse blir avbruten
Minsta bokstav kräver mikroskåp
I dina meningar existerar inga versaler
För din frekvens
är okänd
av ett intet.

Du ökar volymen

förgäves

Ingen hör...
Mottagare är intet
Frekvens okänd







Fri vers av Max Poisé
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé