Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg det inte försent!


Frekvens okänd 10:50

10:00

Orden studsar i ett tomt rum
vakumfylld antiluft.
Dina förväntade ord kvävs
De når aldrig sin mottagare
Frekvens okänd

Blott minnet väcker profetian
ens självuppfyllande vardag
Segregerade känslor slår tillbaka
Men ingen hör...Ingen uttalar något.

20:00

Den självklara förklaringen
Studsar i et tomt rum,
den når aldrig sin mottagare
och missförståndet är ett faktum
Frekvens okänd

30:00

De skriker pluraliskt, ilskan fyller ett tomt rum
Ingen hör...Ingen noterar...Då orden inte betyder.
De når aldrig sin mottagare
Frekvens okänd

40:00

Jordnära kvävningar i syrendoftande minnen
Doften dör ut i tankar destruktiva..
Ingen kan känna...för doften minner om tomma rum
Frekvens okänd

50:00

Orden studsar med ekot, du lämnar scenen
Din handling fyller ett nytt tomt rum.
Mottagaren fryses fast i ett stilleben,
och självklarheten är ett faktum.
Handlingen mottagen...
Frekvens 10:50




Fri vers av Max Poisé
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har jag fattat rätt, det tog 50 minuter att försöka få fram vad man vill ha sagt till en partner? :-D eller är jag ute och cyklar.. ha ha

Det var bra diktat! :)
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé