Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompatibel

 

gömmer, mig bakom orden

blir stor sen, liten i dina armar, kommer du

kommer du! ropas ut

 

till kristall, plinget i natten, där

precis där, du är nu

låt inte gå, vänta

låt....

 

mig komma

in

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 16:01



Bookmark and Share


  Drömkram
Så fint, kompatibelt förhållande med fri tolkningsrätt, jag har läst denna både med och utan den förföriska undertonen och den är lika klockren i båda fallen. Kram
2009-09-14

  peter markurth
mys söt...
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP