Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker, älskling.

Dina blåa ögon, är det vackaste jag vet.




Ditt svarta hår, är det finaste jag vet.




Dina röda läppar, är det mjukaste jag vet.




Din bruna mage, är det sexigaste jag vet.








Vilken färg har själen, älskling?




Fri vers av embraceme
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 16:05



Bookmark and Share


  sulimaa
Alla regnbågens färger...
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

embraceme