Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLIMT

 

klockan var två

när jag ramlade ihop

och jag sa att det inte var någon fara

att det bara var mitt hjärta som stannat

men de skyndade till

ställde sig i en ring runtomkring

och jag hörde dem säga

saker jag aldrig trott om mig själv

när jag plötsligt vaknade

rafsade bland lakanen

letade efter allt som dom sett




Fri vers av Nahojland
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland