Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖREMÅLET

 

du är exalterad i din dröm

säger att jag kan låna den

om jag vill

ett föremål

som sätter naturkrafterna ur spel

och jag tar den

utan att tänka mig för

lägger sjöarna rätt

smider världarna samman




Fri vers av Nahojland
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland