Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDO

du viskar att du inte är redo än

att du vill höra vattnet krusa sig

en sista gång

så när du somnar in

ser jag dig ensam vid havet

du kastar ditt spö

spanar längs med brynet

tar hemligheten med dig




Fri vers av Nahojland
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland