Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paria

Bara en pojke
som tiden har drivit

Känner en intuition
längtar med faschination

Naiv med stångande steg
mot betongväggens vittrande massa

Skrapsåren blir en påminnelse
om att han lever,
i hoppets desillusionerade sköte




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP