Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

Flugsmällaren ligger sönderklippt
nedanför mina fötter

Flugorna äter upp mig
all den skit inom mig

jag låter all skit
ta sig an min tid,
visa sitt befläckande varande

Vinkorkar, tolv stycken
ligger utspridda över golvet

Vet inte om det är timmar
eller dagar sedan det började

Under mina naglar har skiten
sakta ätit sig en bit genom märgen

Sveper in mig i ett förfalskat
minerat varande för att sttilla
min bröstkorgs lufthunger




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP