Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

Under höstens navigerande,
hungern är lössläppt i provence

Tankar faller i fjärmande toner
Ögonlobernas moteld fraserar

Två främlingar

Minnet intensifieras långsamt




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP