Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Diktsamlingen Ramar


Untanför

Jag

i tidens vagga
tic tac tic tac

Synden vallar sina spår
lägger ut ett spår

Hundarnas vittring
söker upp mig

Betraktar deras förvirrade blickar
fnyser lätt

Vänder mig bort.
Hittar de mig?
Aldrig!

Jag betraktar dem alltid

Skallen tynar sakta bort
tomheten ekar
de ser mig aldrig
men jag observerar deras steg
och håller mig ifrån

Livet....




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP