Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Show Me the Road to Hell - So I can Light up your Love

 

i natt vill jag känna dina händer

under allt, i min grotta, vi ska bygga en källare

ett underjordiskt rum

 

det är vårt privata rum, vi har murat de här väggarna

så vackert kritat

 

längst in har vi lämnat ett hål i golvet

vi låter det lysa rött därifrån, för jag vill ha dig

i mitt mörkaste inre,

 

kära du

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 19:00



Bookmark and Share


  Hawk
Detta är rackarns bra skrivet. Ren och skär lusta. Gillar också att du kursiverar här och var vilket ger extra glöd åt det hela.
2009-09-14

  Drömkram
men gud! jag är chockat förförd av dina vackra ord som blottar lust. Så inspirerande. Kram
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP